طرز تهیه میگو کبابی
![میگو کبابی میگو کبابی,کباب میگو,طرز تهیه میگو کبابی,دستور پخت میگو کبابی, ld', ;fhfd](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2018/02/meygoo-kabab.jpg)
میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در جنوب ایران تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام کشور فرا گیر شده است. با آموزش طرز تهیه میگو کبابی با ما همراه باشید.
![میگو سوخاری,طرز تهیه میگو سوخاری,دستور پخت میگو سوخاری](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
مواد لازم برای 6 نفر
میگو ۱ کیلو
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۵۰ گرم
آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
زعفران ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه میگو کباب
پس از تمیز کردن میگوها آنها را برای طعم دار کردن در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به همراه سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به میگوها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
درب ظرف را می گذاریم و آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا میگوها طعم دار شوند. پس از گذشت 1 ساعت میگوها را سیخ می کنیم. بهتر است از سیخ چوبی استفاده شود. برای نرم شدن و لذیذ تر شدن میگوها باید سس کره را درست کنیم.
کره را آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم. پس از قرار دادن میگوها روی حرارت هر چند دقیقه یکبار با سس کره روی میگوها را پوشش می دهیم تا خشک نشوند. پس از کباب کردن میگوها آنها را با سس دلخواه خود نوش جان می کنیم.
![قلیه میگو,طرز تهیه قلیه میگو,دستور پخت قلیه میگو](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
:: بازدید از این مطلب : 591
|
امتیاز مطلب : 190
|
تعداد امتیازدهندگان : 38
|
مجموع امتیاز : 38