آموزش طرز تهیه خورش پیچاق قیمه سی اردبیلی خوشمزه و مجلسی
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش طرز تهیه خورش پیچاق قیمه سی اردبیلی خوشمزه و مجلسی

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه,دستور پخت پیچاق قیمه,درست کردن پیچاق قیمه

دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل

مواد لازم پیچاق قیمه

گوشت گوسفندی :•: 400 گرم

پیاز متوسط :•: 4 عدد

تخم مرغ :•: 4 عدد

خلال بادام :•: 1/2 پیمانه

زعفران :•: 1/2 قاشق چایخوری

برگ بو :•: 2 عدد

آب :•: 1 لیتر

کره محلی :•: 100 گرم

آبغوره یا آب لیمو :•: 1 قاشق غذا خوری

ادویه خورشتی :•: به میزان لازم

ادویه خورشتی شامل کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک می باشد.

خورشت ریواس,طرز تهیه خورشت ریواس,دستور پخت خورش ریواس,درست کردن خورش ریواس

پیچاق قیمه اردبیلی,پیچاق قیمه تبریزی,پیچاق قیمه آذربایجانی,پیچاق قیمه با مرغ,غذای پیچاق قیمه

دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه

برای تهیه پیچاق قیمه ابتدا خلال بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت 2 ساعت تامل کنید تا خیس بخورد.سپس خلال بادام ها را پس از 2 ساعت در آبکش بریزید.

پیاز ها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو بشکل خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی کره بریزید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیازها را در آن تفت دهید و صبر کنید تا طلایی شوند

کمی از پیاز را در بشقابی بریزید و در کناری بگذارید سپس گوشت گوسفندی که خورشتی (بشکل مربع نسبتا بزرگ) خرد کرده ای زا در تابه بریزید و تفت دهید و بعد برگ بو را نیز اضافه کنید

و پیاپی تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود سپس مواد را در قابلمه ای بریزید و کاری،فلفل،زردچوبه،دارچین،هل و نمک به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد داخل قابلمه بپاشید

و تفت دهید تا ادویه ها به تمام مواد برسد سپس آب به مقداری که احساس میکنید کافی است بریزید (5 الی 6 لیوان) و صبر کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند.

در تابه ای کوچک مقدار باقی مانده کره را بریزید و روی شعله کم بگذارید تا کره آب شود سپس بادام خلال شده را در کره بریزید و تفت دهید و در قابلمه بریزید و سپس زعفران را نیز اضافه کنید.

اگر دیدید مقدار آبی که خورش پیچاق قیمه دارد همان میزانی است که شما میخواهید طعم خورشت پیچاق قیمه را بچشید و اگر ادویه آن کم بود اضافه کنید.

در آخر تخم مرغ ها را تک تک در کاسه ای بشکنید اگر سالم بود در قابلمه روی خورشت بریزید و مقداری زعفران روی آنها بپاشید و در قابلمه را بگذاید تا تخم مرغ ها بسته شوند

در ظرفی بکشید و با مقداری پیاز داغ که کنار گذاشته بودید آن را تزئین کنید و پیچاق قیمه را با پلو نوش جان کنید.

خورش چغاله بادام,طرز تهیه خورش چغاله بادام,دستور پخت خورش چغاله بادام,درست کردن خورش چغاله بادام

آموزش طرز تهیه خورش پیچاق قیمه سی اردبیلی خوشمزه و مجلسی

 





:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی