دستور طرز تهیه خورش به مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
![خورش به خورش به , طرز تهیه خورش به , پخت غذای خورش به](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/06/quince-stew-namakstan.ir-2.jpg)
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش به را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت :•: 400 گرم
آلوی خورشتی(در صورت تمایل) :•: 150 گرم
به :•: 300 گرم
روغن :•: 3 قاشق غذاخوری
لپه :•: 100 گرم
پیاز متوسط :•: 2 عدد
شکر :•: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین :•: به میزان دلخواه
![خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
![خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز , طرز تهیه خورش لوبیا سبز , پخت غذای خورش لوبیا سبز](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/06/quince-stew-namakstan.ir_.jpg)
برای تهیه خورش به ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میکنیم.به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش به طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش به حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.
![خورش کرفس , طرز تهیه خورش کرفس , پخت غذای خورش کرفس](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
دستور طرز تهیه خورش به مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0