دستور طرز تهیه خورش آلو مسما مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش آلو مسما را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مرغ :•: برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی :•: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سیاه :•: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
پیاز :•: 2 عدد
شکر : 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :•: مقداری
برای تهیه خورش آلو مسما ابتدا مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.
بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) خورش آلو مسما آماده است. با پلو سرومی کنیم.
خورش آلو مسما باید آب کمی داشته باشد.اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که خورش آلو مسما زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت. میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست. طعم خورش آلو مسما با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.
دستور طرز تهیه خورش آلو مسما مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0