آموزش آشپزی و دستور تهیه املت نخود فرنگی مجلسی و خوشمزه
تخم مرغ :•: 1 عدد
گوجه فرنگی :•: 3 عدد
نخود فرنگی :•: نیم پیمانه
نمک :•: به میزان لازم
پودر فلفل سیاه :•: به میزان لازم
روغن حیوانی یا کره :•: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :•: به میزان لازم
جعفری خرد شده :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه املت نخود فرنگی مجلسی و خوشمزه
برای تهیه املت نخود فرنگی ابتدا در قابلمه ای 1 الی 2 لیوان آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا نرم وپخته شود.در این زمان که نخود فرنگی در حال پخت است گوجه فرنگی ها را بشورید
و با چاقو پوست آنها را بگیرید و از وسط نصفشان کنید و دانه ها یشان را جدا کنید و روی تخته آشپزخانه قسمت گوشتی آن را ریز خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت کم بگذارید و گوجه های ریز شده را در داخل آن بریزید و تفت دهید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و نمک به هر میزان که تمایل دارید
به روی رب و گوجه فرنگی بپاشید و تفت دهید تا آب گوجه کاملا تبخیر شود و زیر آن را خاموش کنید. سپس نخود فرنگی پخته شده را در صافی بریزید و با مواد تابه مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنیدو با چنگال خوب هم بزنید.در تابه ای که نچسب باشد روغن یا کره بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم داغ شود و یکبار دسته تابه را بگیرید
و روغن را در آن بچرخانید تا تمام تابه به روغن آغشته و چرب شود. پس از داغ شدن روغن تخم مرغ را در تابه بریزید و دسته تابه را بگیرید و مجددا به طرفین بچرخانید
تا تخم مرغ در تابه کاملا پهن شود و حرارت را کم کنید تا خوب بپزد سپس شعله را خاموش کنید و تخم مرغ پخته را در بشقاب منتقل کنید
(اگر تابه نچسب باشد تخم مرغ در تابه تکان میخورد و سریع به بشقاب منتقل میشود) و مواد در تابه را در وسط تخم مرغ بریزید و با کفگیر آن را تا کنید
و یا مواد را روی نصف تخم مرغ بریزید و طرف دیگر تخم مرغ را با کفگیر روی مواد تا بزنید و روی ان کمی جعفری خرد شده بپاشید و یک صبحانه متنوع نوش جان کنید.
آموزش کامل طرز تهیه املت نخود فرنگی فوری خوشمزه و مخصوص
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0