دستور طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
جوی پوستکنده :•: یک پیمانه
عدس :•: 3/4 پیمانه
بلغور جو :•: 1/2 پیمانه
ماش :•: 3/4 پیمانه
برنج :•: 1/2 پیمانه
سبزی آش همراه با سیر :•: 1/5پیمانه
نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی :•: از هرکدام 1/2پیمانه
گوشت گوسفندی با قلم :•: 250 گرم
پیاز داغ :•: 1/2پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل :•: به میزان لازم
روغن، سیرداغ و نعنا داغ :•: به میزان لازم
برای تهیه آش حبوبات جوانه دار ابتدا جوی پوستکنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانهدار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم میپزیم تا جوانهها آسیب نبینند،
همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم میپزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزیها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش میافزاییم آنگاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آنها اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله به آش حبوبات اضافه میکنیم.
نکته: هنگامی که گوشت و آب آن را به آش حبوبات جوانه دار اضافه میکنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذاهای حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.
حبوبات را 24 ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یکبار عوض میکنیم تا حبوبات بو نگیرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را میان پارچهای نخی تمیز قرار داده و درون آبکش میگذاریم
و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند. بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانهدار آماده میباشند. نکته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار میگیرند.
دستور طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0