طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس
برای تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا؛ پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید اما توجه کنید که مدتزمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد
تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرمتر از همیشه آبکش شوند.ماکارونی پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد کنید.خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.
در صورتیکه دوست دارید از سیبزمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیبزمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیبزمینی خیلی پخته نشود زیرا در این صورت موقع مخلوطکردن مواد سالاد ماکارونی، سیبزمینیها له میشوند.
در انتها سیبزمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکششده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آمادهکردن سس سالاد ماکارونی بروید.
میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد ماکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند. سالاد ماکارونی را داخل ظرف موردنظر بکشید و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین کنید.