آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه
![فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/11/1479691628-faloodeh.jpg)
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
نشاسته :•: 250 گرم
آب :•: 2 لیوان
گلاب :•: یک سوم لیوان
آبلیمو :•: به میزان کافی
![بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور بستنی سرخ شده,درست کردن بستنی سرخ شده](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
![فالوده شیرازی , فالوده با نودل چینی , فالوده کرمانی , فالوده با رشته چینی , فالوده در خانه , فالوده با نشاسته](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/11/1479691629-faloodeh.jpg)
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.
بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.
سپس مواد را بشکل یک توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید
و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.
![فالوده , طرز تهیه فالوده , دستور فالوده , درست کردن فالوده](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/11/mepatogh.ir13899faloodeh.jpg)
در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.
![بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0