دستور آشپزی و طرز پخت کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی در خانه
گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ چرخ کرده :•: 500 گرم
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری
پیاز :•: 1 عدد بزرگ
سیب زمینی :•: 2 عدد
گوجه فرنگی :•: 2 عدد
فلفل ، زرچوبه ، نمک و زعفران :•: به مقدار لازم
جعفری خرد شده :•: 1 قاشق چایخوری
کره :•: 1 قاشق
دستور آشپزی و طرز پخت کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی در خانه
برای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با استفاده از رنده در حد متوسط رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده مخلوط کنید و زعفران را کم کم اضافه کنید وفلفل سیاه،زردچوبه ،نمک را به هر میزان که تمایل دارید به روی مواد بپاشید و ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.
سپس دقت کنید که سیخ های چوبی را که انتخاب کرده اید با تابه مطابقت داشته باشد.گوشت ورز داده را آرام آرام به سیخ بگیرید و در تابه ای که نچسب باشد کره بریزید و زیر شعله را کم کنید
تا آرام آرام کره آب شده وداغ شود در این زمان سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه ای شکل برش دهید.بعد از داغ شدن کره سیخهای چوبی را داخل تابه بردیف بچینید تا کمی سرخ شوند و روی سیخ کبابها بچینید و گوجه ها را نیز کنار سیخ کبابها بگذارید.
در آخر رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل کنید و روی مواد کباب تابه ای داخل تابه بریزید و اندکی نمک و سماق نیز اگر دوست داشتید روی آنها بپاشید و زیر شعله را نسبتا کم کنید تا آب آن تبخیر شود و کاملا کباب بپزد و پلو یا نان نوش جان کنید.
کباب تابه ای برای کسانی که تجربه پختن کباب کوبیده و یا کباب برگ را ندارند بهترین گزینه است و انصافا هم کباب خوشمزه و پرطرفداری هست.
آموزش طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0