نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه مربای انار خوشمزه و ملس در منزل

مربای انار,طرز تهیه مربای انار,دستور پخت مربای انار,درست کردن مربای انار

آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای انار خوشمزه در منزل

مواد لازم مربای انار

آب انار :•: سه پیمانه و نیم

دانه انار :•: یک پیمانه

شکر :•: سه پیمانه

آبلیمو :•: به مقدار لازم

مربای خرمالو,طرز تهیه مربای خرمالو,دستور درست کردن مربای خرمالو

مربای انار ملس,مربای انار ترش,مربای انار شیرین,مربای انار ساده

آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای انار خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای انار

برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید .برای شروع اول انارها را دان میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم،

سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت 30دقیقه بجوشد.

انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید وآب لیمو را نیز هم بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند.

برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ،

مربای انار,طرز تهیه مربای انار,دستور پخت مربای انار,درست کردن مربای انار

اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده  شده است،پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد.

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه مربای انار خوشمزه و ملس در منزل





:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی