نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) : 500 گرم
قارچ : 500 گرم
پنیر موتزارلا : 250 گرم
کره یا مارگارین : 60 گرم
آرد گندم : 450 گرم
روغن مایع : 100 گرم
شیر : 125 میلیلیتر
پیاز : دو عدد متوسط
تخممرغ : یک تا دو عدد
رب گوجهفرنگی : یک قاشق سوپخوری
شکر : دو قاشق سوپخوری
نمک برای خمیر : یک قاشق چایخوری
مایهی خمیر : دو قاشق چایخوری
بهبوددهنده : یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
* ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد تا 200 درجه و یا 400 درجهی فارنهایت قرار دهید.
* میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
منبع : تبیان
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0