دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
![خورش آلو و اسفناج خورش آلو و اسفناج , طرز تهیه خورش آلو و اسفناج , پخت غذای خورش آلو و اسفناج](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/06/plums-and-spinach-stew-namakstan.ir-2.jpg)
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت گوسفند :•: نیم کیلو
اسفناج :•: یک کیلو
آلو برقانی :•: 150 گرم
پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج :•: به مقدار کافی
نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
![خورش لوبیا سبز , طرز تهیه خورش لوبیا سبز , پخت غذای خورش لوبیا سبز](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
![خورش مرغ هندی با ماست خورش مرغ هندی با ماست , طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست , پخت غذای خورش مرغ هندی با ماست](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/06/plums-and-spinach-stew-namakstan.ir_.jpg)
برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.
سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم .
اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش آلو اسفناج با ترشی و نمک و فلفل جا بیفتد.
۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف خورش آلو اسفناج برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵- نکته مهم در پختن اسفناج خورش آلو اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.
![قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/07/lineeee.gif)
دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0