دستور طرز تهیه بانوفی پای مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بانوفی پای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee , Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است.
در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار میرود.نام آن آمیزه ای از واژههای موز (banana) و تافی (Toffee) است.
همه اعتبار بانوفی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است. آن ها این دسر را در سال ۱۹۷۲ را اختراع کردند. ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آمریکایی گرفته شده است.
این دسر خیلی زود مورد توجه مشتریان این رستوران قرار گرفته و مشهور شد. در آغاز بانوفی پای تنها از یک لایه موز و تافی درست می شد ولی پس از آن خامه و شیر پرچرب و … افزوده شد.این دسر خیلی زود در به منوی رستوران های دیگر افزوده شد و پس از چندی در رستوران های استرالیا و آمریکا هم یافت میشد.
در سال ۱۹۹۴ بسیاری از فروشگاههای زنجیرهای آمریکا فروش بانوفی پای را با عنوان شیرینی آمریکایی (American Pie) آغاز کردند که فروش آن بسیار خوب بود.این دسر در هند بسیار محبوب است.
بسیاری از مردم هند پس از غذای اصلی بانوفی پای را صرف می کنند.
همچنین در بسیاری از رستوران های استانبول ترکیه هم بانوفی پای سرو می شود.
از من به شما نصیحت.اگه میخواهید این پای خوشمزه رو بخورید حتما پشت سر آن یک پیاده روی درست و حسابی انجام بدهید وگرنه خدایی ناکرده با مشکل روبرو می شوید چون کالری این پای بسیار بالاست.
بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) :•: ۲۵۰ گرم
کره :•: ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ایی :•: ۱ قاشق سوپخوری
شیر عسلی :•: ۱ قوطی
موز :•: ۳ عدد بزرگ
خامه فرم گرفته :•: ۲ پیمانه
پودر نسکافه :•: ۱ قاشق چایخوری
برای تهیه بانوفی پای ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.
ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید
و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید . امیدوارم از تهیه دسر بانوفی پای خوشمزه لذت ببرید.
دستور طرز تهیه بانوفی پای مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0