آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه در منزل
تره فرنگی :•: 6 عدد
قلم گوساله :•: 1 عدد
آرد :•: 3 قاشق غذا خوری
شیر :•: 1 لیتر
کره :•: 50 گرم
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آب :•: 2 پیمانه
خامه :•: 1 پیمانه
زرده تخم مرغ :•: 1 عدد
آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه در منزل
برای تهیه سوپ تره فرنگی ابتدا ابتدا تره فرنگی ها را پاک کنید و بشوریدو روی تخته آشپزخانه با چاقو تقریبا ریز خرد کنید البته نه بحدی که له شود.
سپس قلم گوساله را در قابلمه قرار دهید و آب را روی آن بریزید و تره فرنگی خرد شده را نیز به آن بیفزایید و روی اجاق با حرارت ملایم اجازه دهید به مدت45دقیقه الی 1 ساعت بپزد.
پس از گذشت 1ساعت قلم را در آورید و مغز آن را مجددا در داخل قابلمه بریزید و با تره فرنگی داخل قابلمه،همگی را در داخل غذاساز بریزید تا خوب یکدست و له شوند.
در قابلمه ای کوچک کره را بریزید و بعد آرد را بیفزایید و تفت دهید و شیر را نیز اضافه کنید و هم بزنید،زمانی که بجوش آمد مخلوط تره فرنگی و مغز قلم را از غذا ساز منتقل میکنیم
به قابلمه و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید به روی مواد بپاشید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ خوب جا بیفتد.
در آخر سوپ تره فرنگی که به غلظت مد نظرتان رسید از روی شعله بردارید و زرده تخم مرغ را بلافاصله در ظرفی که سوپ را میخواهید در آن سرو کنید بریزید و با یک چنگال هم بزنید
و سوپ تره فرنگی را کم کم روی زرده پخش شده بریزید و هم بزنید تا سوپ کاملا یکدست شود و اگر تمایل داشتید روی سوپ تره فرنگی را با خامه تزئین کنید و نوش جان کنید.
در این سوپ خوشمزه می توانید به جای قلم گوساله از گوشت مرغ ریش ریش شده نیز استفاده نمایید که بستگی به ذائقه شما دارد.
آموزش طرز تهیه سوپ تره فرنگی رژیمی خوشمزه و مجلسی با شیر
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0